طريقة عمتى فى تسبيكة البامية
اول حاجة انا مكنتش بحب البامية خالص لحد مكلتها من ايد اخت جوزى (عمتى ) ولقيت طعمها حلو جدا فقلت اقولكو على طريقة التسبيكة الجميلة دى علشان اللى مكانش بيحبها زى حلاتى ياكلها ويموت فيها المهم مطولشى عليكم انتى بتجيبى البامية عادى وبتجيبى نصف راس توم وتفرميهم مع وحدتين او تلاتة فلفل اخضر رومى وقرن شطة من اللى بيحرق الجميل دة وبتكونى مقطعة بصلتين كبار حلوين كدة ناعم وتحطيهم على النار لحد لما البصل يصفر شوية مع معلقتين تلاتة سمنة وبعدين تحطى خلطة اتم مع الفلفل اى قلت علية ولو عندك لحمة مفرومة حطى شوية وقلبى كويس لحد لما اللحمة تاخد اللون البنى وبعدين تحطى الطماطم المعصورة حسب كمية البامية وتسبيها لحد ماتستوى طبعا بتكونى حطة عليها ملح وففل وشوية كسبرة ناشفة واغرفيها وقدميها بالهنا والشفا